Wat is een coach en hoe kan deze mij helpen?

Een coach is een neutraal klankbord die je kan helpen als je voor een bepaalde uitdaging staat in je leven of als je op beperkende patronen botst. Jezelf laten coachen is een goed idee als je klaar bent voor verandering in je leven, maar niet precies weet welke stappen je daarvoor dient te zetten. Elke coach heeft z’n eigen werkwijze en technieken om jou te begeleiden naar die verandering. De taak van een coach is echter niet om advies te geven of problemen op te lossen, want enkel jij kan vanuit jouw realiteit bepalen wat juist is voor jou op dat moment.

Een coach brengt jou wel terug in beweging en zorgt ervoor dat je inzichten verwerft in de situatie waarin je vastzit. Een belangrijk verschil met een therapeut of psycholoog is dat deze opgeleid zijn voor traumaverwerking en dat ze diagnoses kunnen stellen. Als ik voel dat je hier eerder nood aan hebt dan aan coaching, zal ik je met liefde doorverwijzen.

Waarvoor kan je bij mij terecht?

Soms leven we jarenlang op automatische piloot en volgens de verwachtingen van anderen dat we eigenlijk niet goed meer weten wie we zijn of waar we naartoe willen. Meestal komt er dan een moment waarop je een patroon herkent en zegt: “Zo kan het niet langer, er moet iets veranderen.” Vaak liggen een laag gevoel van eigenwaarde of andere belemmerende overtuigingen aan de basis van beperkende patronen. Ik help jou op weg naar meer zelfliefde zodat je positiever en veerkrachtiger in het leven staat.