In 6 stappen van people pleasen naar leven vanuit zelfliefde.

Samen gaan we op pad om te ontdekken wat leven vanuit zelfliefde voor jou concreet betekent. Na dit traject weet jij wat voor jou essentieel is om gelukkig te zijn én durf je dit uit te dragen.

Herken jij dit?

 • Je vindt het moeilijk om dichtbij jezelf te blijven en ervaart angst voor afwijzing.
 • Je geeft heel veel maar krijgt weinig terug.
 • Je lijkt telkens op hetzelfde probleem te botsen bij jezelf of in relaties.
 • Je hebt weinig energie omdat je moeilijk je grenzen kan bewaken.
 • Je verliest jezelf in de noden van een ander.

En wil je graag…

 • Innerlijke rust ervaren door voor jezelf op te komen en je grenzen aan te geven?
 • Jezelf leren accepteren en graag zien zoals je bent?
 • Sterker in het leven staan, niet steeds twijfelen aan de manier waarop je iets zegt of wat je zegt?
 • Meer genieten van het leven door je gewoontes aan te passen?
 • Jezelf beter leren kennen zodat het gemakkelijker wordt om op jezelf te vertrouwen wanneer je keuzes maakt?

Leven vanuit zelfliefde ziet er voor iedereen anders uit. Vaak zijn we zo geconditioneerd door ‘hoe het hoort’, dat we niet goed weten wie we zelf zijn en wat we zelf willen.

Voor wie?

 • Voel jij je schuldig als je gezonde grenzen stelt en voor jezelf kiest?

 • Ben je vooral bezig met wat anderen over jou denken, eerder dan dat je echt jezelf bent?

 • Lijk je steeds op hetzelfde patroon te botsen in relaties? Herken je jezelf misschien ook in relatieangst?

 • Heb je de bevestiging van anderen nodig om jezelf zelfzeker te voelen?

 • Ervaar je soms fysieke stress omdat je de lat zo hoog legt voor jezelf?

Stap vandaag nog in en ontvang…

 • 9 maanden begeleiding in groep.
 • 6 online modules in de Selflove School (minimum 2 jaar toegang).
 • 9 maandelijkse groepscalls voor dat extra duwtje in de rug.
 • Levenslang toegang tot community van gelijkgestemden.
 • E-book Enneagram.
 • Energy healing door reiki coach Roos om de veiligheid te vinden in jezelf, en vanuit zelfliefde te verbinden met anderen.
 • Workshop met coach Sabine – maak contact met je onderbewuste om rust te brengen in je lichaam en brein.
 • 1 live dag om elkaar offline te ontmoeten en te connecteren.

In dit traject leer je hoe je in 6 stappen, ofwel 6 modules, voor jezelf een liefdevolle levensstijl creëert. Je stelt grenzen vanuit authenticiteit en verbindt met anderen vanuit zelfliefde. Hierdoor ontwikkel je een diep vertrouwen in jezelf.

Wat coachees zeggen over hun ervaring…

Leven vanuit zelfliefde is in jezelf geloven, en op jezelf vertrouwen. Vertrouwen in wat je voelt, in wat je kunt, maar ook vertrouwen in wat je nog gaat doen en hoe je jezelf zal ontwikkelen. Het geloof en vertrouwen in jezelf groeit als je jezelf serieus neemt, als je je ruimte inneemt en dit laat zien in de keuzes die je maakt. Leven vanuit zelfliefde is je zorgzaamheid en empathie die je van nature bezit, voor jezelf benutten. Als je op die manier met jezelf omgaat, voel je je krachtig en zelfzeker.

Als je wilt leren hoe je krachtig je ruimte inneemt, zelfzeker bent in contact met andere mensen en verbonden relaties aangaat waarin je jezelf kan zijn, kan je het net zo goed van iemand leren die dat proces zelf doorlopen heeft.

Ik ben gecertificeerd Master NLP & Enneagram coach en ervaringsdeskundige op vlak van people pleasen naar leven vanuit zelfliefde. Jarenlang zette ik de noden van anderen voor die van mij. Vooral op liefdesvlak heeft dat ervoor gezorgd dat ik steeds op hetzelfde patroon botste.

Als geen ander weet ik hoe je anders en vooral liefdevoller denkt over jezelf. Ik maakte er mijn missie van om hier anderen bij te helpen. Op 2 jaar tijd coachte ik al meer dan 50 mensen en meer dan 100 cursisten naar meer eigenwaarde & zelfliefde.

40

1-1 coaching

10

Groepscoaching

106

Cursus of workshop rond zelfliefde

368

Coachinguren

Ik ben een betrokken coach met een warme energie die zonder oordeel naast je staat in de geweldige reis die je zal afleggen. Opdat jij kan bereiken wat je wilt bereiken, creëer ik een veilige omgeving waarin je in alle rust aan je eigenwaarde kan werken. Tegelijkertijd hou ik je waar nodig een soms confronterende maar altijd waardevolle spiegel voor, zodat je ontdekt waar de knoop precies zit.

Kortom, ik reik je alle tools aan die je nodig hebt om je eindelijk zelfzeker te voelen.

Wat is de impact van dit traject op lange termijn? 

Gedurende 9 maanden gaan we samen op pad. Dit traject gaat dieper dan enkel wat tips. Wat jij gelooft over jezelf, zal veranderen. Wanneer je overtuigingen veranderen, verandert ook je gedrag. En als je gedrag verandert, zullen mensen in je omgeving mee veranderen. Je bent namelijk een spiegel voor de mensen waarmee je je omringt.

 • Je hebt meer energie omdat je gezonde grenzen leert stellen;
 • Je doet het innerlijk werk dat nodig is om van jezelf te houden dus ervaart meer zelfliefde;
 • Je leert te vertrouwen op jezelf en laat je geluk niet afhangen van externe factoren;
 • Wanneer je gelooft dat je het waard bent, komt dat zowel je eigenwaarde als je relaties met anderen ten goede.

Niemand kan innerlijk werk voor jou doen. Het kan soms moeilijk en confronterend zijn maar het feit dat jij dit leest, zegt dat je een bepaalde nood voelt om iets te veranderen. Bij mezelf en vele anderen heb ik gezien welke transformatie mogelijk is, en hoe je relaties veranderen als je voor jezelf durft te kiezen.

Waaruit bestaan de verschillende modules?

Module 1: Zelfkennis op een dieper niveau.
In deze module leer je alles over het Enneagram. Dit is een persoonlijkheidsmodel dat je toelaat om naar je schaduwkant te kijken, wat helpt om jezelf te aanvaarden zoals je bent. Je zal beter begrijpen waarom je doet wat je doet, waardoor je met meer mildheid naar jezelf kijkt. Het Enneagram nemen we mee als rode draad doorheen de volgende modules.

Module 2: Innerlijk werk maakt je sterk.
In deze module doe je het innerlijk werk dat leidt tot meer eigenwaarde. Je maakt kennis met je innerlijke criticus, en maakt er je bondgenoot van. Je leert daarnaast hoe je positieve self talk kan inzetten voor een beter zelfbeeld. Na deze module ga je bewuster om met je emoties, en zal je gemakkelijker kunnen vertrouwen op jezelf om keuzes te maken. Je keuzes baseer je namelijk niet meer op de verwachtingen die anderen van jou hebben, maar wel op jouw waarden. Je gaat op zoek naar je eigen waarheid. Ook in deze module benut je het Enneagram voor je persoonlijke groei.

Module 3: Relateren kan je leren.
Deze module zal je helpen om te begrijpen waar beperkende patronen zoals people pleasen, jezelf wegcijferen, moeilijk grenzen stellen, een te groot verantwoordelijkheidsgevoel,… vandaan komen. Deze zelfkennis laat je toe om vanuit authenticiteit en zelfliefde te verbinden met anderen. Je leert namelijk wat je belangrijkste noden zijn in relaties, en hoe je je veilig en verbonden kan voelen. Deze module is geschikt voor mensen die relatieangst herkennen, maar ook voor mensen die meer verbinding willen creëren in hun relatie(s). Ook is er een energy healing voorzien om de veiligheid te vinden in jezelf, zodat je vanuit zelfliefde kan verbinden met de ander.

Module 4: Creëer jouw liefdevolle levensstijl.
Tijdens deze module leer je om naar je eigen waarheid te leven, door zelfliefde in de praktijk te brengen. Je mag gaan spelen, exploreren, experimenteren en de focus leggen op plezier. Stap voor stap ontwikkel je voor jezelf een liefdevolle levensstijl door grenzen te stellen, je empathie in te zetten als kracht, en meer te vertrouwen op jezelf. Leven vanuit zelfliefde is na deze module heel concreet voor jou.

Module 5: De antwoorden die je zoekt, vind je in jezelf.
Je zal leren dat alles wat je nodig hebt, écht al in jou zit, en zal je lichaam betrekken in je persoonlijke ontwikkeling. Samen met coach Sabine De Meuter, leer je namelijk te communiceren met je onderbewuste. Dankzij een eenvoudige zelfhulpmethode kan je na deze module je lichaam en brein in rust brengen, zodat je komaf maakt met stress. Chronische stress uit zich in klachten zoals migraine, eczema, cvs,… De techniek die je leert in deze module, komt dus ook je gezondheid ten goede.

Module 6: Communicatie.
Geweldloze en verbindende communicatie. Communicatie per Enneagramtype.

Veelgestelde vragen…

Hoe lang heb ik toegang tot de Selflove School?
Minimum 2 jaar.

Wat als ik niet live bij de groepscalls aanwezig kan zijn?
Het beste is natuurlijk dat je er live bij bent. Als dit niet lukt, is er echter een replay beschikbaar. Zo kan je hem achteraf op eigen tempo bekijken.

Wat is het verschil met 1-1 coaching?
Bij 1-1 coaching werk ik op maat van wat de persoon die voor me zit, op dat moment nodig heeft. In het groepstraject neem jij eruit wat relevant is voor jou en maak je er je eigen verhaal van. Door de FB-groep en maandelijkse groepscalls, krijg je bovendien de mogelijkheid om van en door anderen te leren en in contact te komen met gelijkgestemden.

Ik vind 1-1 coaching toch fijner, ik ben niet zo'n groepsmens. Is zo'n groepstraject dan wel iets voor mij?
Dit is iets wat veel coachees me vertellen, tot ze enkele groepcalls hebben bijgewoond. Weet dat het heel krachtig werkt om samen met anderen door een gelijkaardig proces te lopen. Hoewel 1-1 coaching ook waardevol is, put je in groep veel kracht en inzichten uit het groeiproces van anderen. Herkenbaarheid in de verhalen van anderen zorgt ervoor dat je je minder alleen voelt. Het geeft je de kans om van en door elkaar te leren. Merk je dat je toch echt 1-1 sessies nodig hebt? Dan is dit ook nog steeds een mogelijkheid. Je mag me dit op elk moment laten weten.

Wanneer begint het online groepstraject?
Je kan op elk moment instappen en krijgt na betaling meteen toegang tot de Selflove School en de community.

Hoe weet ik dat ik de resultaten zal bereiken die ik wil bereiken?
Zelfliefde is geen exacte wetenschap. Het gaat erom er je eigen verhaal van te maken, de tools mee te nemen die voor jou relevant zijn en ze meteen toe te passen. Vandaar de groepscalls en de Facebookgroep, die helpen je om de theorie meteen te integreren in de praktijk en geven je bovendien een stok achter de deur. Anderzijds maakt het innerlijk werk echt het verschil, en dat doe je sowieso als je de verschillende modules bekijkt en de oefeningen maakt.

Kan ik in verschillende termijnen betalen?
Absoluut. Opdat iedereen die wilt leven vanuit zelfliefde hiertoe de kans krijgt, kan je in verschillende termijnen betalen.

Ik twijfel nog…

… en dat is niet gek als je het niet gewend bent om voluit JA te zeggen tegen jezelf.

Ook mensen die het traject volgden zoals Marlies, merkten bij zichzelf die weerstand op.

… maar ze merkte al na enkele maanden dat die investering wel degelijk haar vruchten heeft afgeworpen.

Ik help je graag om de knoop door te hakken, want eeuwig blijven twijfelen kost veel energie. Hieronder vind je daarom nog de vragen die je wellicht beantwoord wilt zien.

Wat als ik toch van gedachten verander? Misschien is het traject helemaal niets voor mij?
Voor sommige mensen voelt het eng om tijd, aandacht en geld in zichzelf te investeren. Mijn wens voor jou is echter dat je leert te vertrouwen op jezelf om keuzes te maken. Enkel jij weet wat de beste keuze is voor jou op dit moment. Als je gevoel je momenteel een JA geeft, en je vindt het toch lastig om op dat gevoel te vertrouwen, weet dat je tot 14 dagen na aankoop je investering geheel terugbetaald krijgt, mocht je toch besluiten dat het traject niets voor jou is.

Ik heb geen tijd om aan mezelf te werken. Is dit groepstraject dan wel een goed idee?
Hoe belangrijk is het voor jou om je goed in je vel te voelen? Pas als jij bereid bent om van zelfliefde een prioriteit te maken, zal je je beter in je vel voelen. Het enige engagement dat je moet aangaan, is 20 minuten per dag tijd voor jezelf nemen. Dit is misschien een harde maar wel een eerlijke waarheid: als je geen tijd wilt vrijmaken om jezelf vooruit te helpen, kan je het beter niet doen.

Ik heb te weinig geld om dit traject te betalen.
Iedereen maakt uiteraard zijn eigen rekening, maar heb je écht te weinig geld? Of kies je ervoor om je geld aan andere dingen te besteden die veiliger voelen? Het vergt moed om geld te investeren aan je persoonlijke groei. Wat was je laatste grote uitgave? Wat heeft die je opgeleverd? Mensen geven vaak grote bedragen uit aan vakanties, meubels, een nieuwe gsm, een auto… en beschouwen dat als een ‘normaal’ bedrag. Gun jij het jezelf om hetzelfde bedrag te besteden aan je persoonlijke groei? Of laat je je weerhouden door excuses? Kijk ook eens naar alternatieven. Vaak zijn werkgevers bereid om coaching te vergoeden omdat dit ook invloed heeft op je werkprestaties.
Weet ten slotte dat je op lange termijn zelfs geld bespaart door voor jezelf een liefdevolle levensstijl te ontwikkelen. Doordat je van zelfliefde een prioriteit maakt en gezonde grenzen leert stellen, voorkom je dat je in een burn out terechtkomt, dat je fysieke aandoeningen krijgt door stress,…
Meer zelfs, hoe zelfzekerder jij je voelt, hoe groter de kans dat je voor die promotie/loonsverhoging durft te gaan op je werk. Of als je zelfstandig ondernemer bent, hoe groter de kans dat jij je aanbod naar waarde schat. Dit traject kan je dus zelfs geld opleveren. Bekijk het daarom echt als een investering in jezelf.

Is dit traject wel iets voor mij? Pas ik wel in de groep?
Als je je herkent in de opsomming aan het begin van deze pagina, is dit traject wat je zoekt. Mocht je toch nog vragen hebben, stuur me gerust een berichtje. Ik vertel het je eerlijk als dit traject niets voor jou is, ik wil namelijk gelijkgestemden verzamelen die helemaal klaar zijn om hun liefdevolle levensstijl vorm te geven.