DIY cursus ‘You do you’

​Met deze online cursus krijg jij alle tools in handen om aan je eigenwaarde te werken zodat je je authentieke zelf kan zijn. Concreet betekent dit dat je bewuster keuzes durft te maken in lijn met jouw waarden en met wie jij bent. Hoe dichter je bij jezelf en je ware kern blijft, hoe minder afhankelijk je bent van externe factoren of bevestigingen van anderen om gelukkig te zijn. Je krijgt op die manier meer controle over je gedachten, je emoties en zo ook over je leven.

Wil jij graag…

 • Ontdekken hoe jij meer jezelf kan zijn?
 • Leren hoe je grenzen stelt in plaats van jezelf weg te cijferen?
 • Het vertrouwen hebben in jezelf dat je weet om te gaan met tegenslag, zodat je niet angstig hoeft te zijn over de toekomst?
 • Loskomen van teveel bezig zijn met wat anderen denken en je leven leiden zoals jij dat écht wilt?
 • Werken aan een mindset die je veerkrachtig maakt zodat je positiever in het leven staat?

Wendy, ik wil jou zo hard bedanken! Wat een fantastische cursus. Ik heb nog maar 2 modules intensief afgewerkt, maar wauw wat een content! Ik bekeek al veel van de dingen die hierin voorkwamen, maar ik was er nooit echt intensief mee bezig. Dat heb ik nu dus wel gedaan en wat leer ik veel over mezelf hieruit. Deze cursus gaat mij zoveel verder helpen in het leven, dat voel ik nu al. Ik ben zo gelukkig dat ik jouw Instagram volg en bij deze cursus terecht ben gekomen. DIKKE DANKJEWEL!

Maxime Theys
Coaching
© BP De Fotomaker

Wat is er inbegrepen?

 • 5 modules die je waardevolle inzichten brengen en je motiveren om je authentieke zelf te zijn.
 • Concrete oefeningen bij elke module om actief met deze thema’s aan de slag te gaan.
 • Een e-book waar je achteraf steeds naar kan teruggrijpen.

Al 71 anderen gingen jou voor…

Dit is een DIY-cursus zodat jij stap voor stap naar een beter gevoel van eigenwaarde kan toewerken.

In deze cursus heb ik alle tools en inzichten verzameld die voor mij van onschatbare waarde zijn geweest om grenzen te leren stellen, te durven vertrouwen op mezelf en een liefdevolle levensstijl te creëren. Het is mijn missie om bij te dragen aan een samenleving waar iedereen zich vrij voelt keuzes te maken in lijn met zijn/haar waarden, door in de eerste plaats liefde te vinden in zichzelf. Deze korte DIY-cursus helpt jou op weg om concrete stappen te zetten richting meer zelfliefde.

Wanneer start de cursus?

Gezien deze cursus DIY is, kan je op elk moment starten. Na betaling krijg je meteen toegang tot de Selflove School.

Waaruit bestaan de modules?

De 5 modules zijn:

 1. Zelfkennis: sterktes & valkuilen, waarden.
 2. Angsten: bewustwording, perfectionisme, zelfcompassie.
 3. Grenzen: intuïtie, verantwoordelijkheid, moed.
 4. Veerkracht: mindset, omgaan met emoties, schaamtebestendigheid.
 5. Geluk: dankbaarheid, energie, visualiseren & manifesteren.

Veel gestelde vragen:

Hoe lang krijg ik toegang tot de cursus?
Je krijgt minimum 2 jaar toegang tot de cursus zodat je hem in eigen tempo kan doorlopen.

Kan ik een factuur krijgen?
Ja hoor, stuur daarvoor een mailtje met jouw gegevens naar wendy@followyourbutterflies.com.

Is er 1 op 1 coaching inbegrepen?
Neen, de cursus is zeer uitgebreid. Vragen of feedback mag je steeds sturen naar wendy@followyourbutterflies.com.

Wordt de cursus gegeven via Instagram?
Nee, je vindt de cursus vanaf nu in de Selflove School, een online leerplatform.

Jij bent het waard om tijd, liefde, geld en energie in jezelf te investeren. Je leert in deze cursus hoe je je eigen spelregels kan creëren, want jij verdient het om te doen waar je hart blij van wordt, en te leven volgens jouw waarden. En het beste van al, je hoeft het niet alleen te doen. Ik begeleid jou stap voor stap in dit proces, terwijl jij mag genieten van het proces van zelfontdekking.

– Wendy

Ik twijfel nog…

… en dat is niet gek als je het niet gewend bent om voluit JA te zeggen tegen jezelf.

Ik help je graag om de knoop door te hakken, want eeuwig blijven twijfelen kost veel energie.

Wat als ik toch van gedachten verander? Misschien is deze cursus helemaal niets voor mij?
Voor sommige mensen voelt het simpelweg te eng om tijd, aandacht en geld in zichzelf te investeren. Mijn wens voor jou is echter dat je leert te vertrouwen op jezelf om keuzes te maken. Enkel jij weet wat de beste keuze is voor jou op dit moment. Als je gevoel je momenteel een JA geeft, en je vindt het toch lastig om op dat gevoel te vertrouwen, weet dat je tot 14 dagen na aankoop je investering geheel terugbetaald krijgt, mocht je toch besluiten dat de cursus echt niets voor jou is.

Ik heb geen tijd om aan mezelf te werken. Is dit groepstraject dan wel een goed idee?
Pas als jij bereid bent om van zelfliefde een prioriteit te maken, zal je je beter in je vel voelen. Dit is misschien een harde maar wel een eerlijke waarheid: als je geen tijd wilt vrijmaken om jezelf vooruit te helpen, kan je het beter niet doen. De vraag is dan wel wat het je kost om geen tijd aan je persoonlijke groei te besteden? Waar wil jij staan binnen 6 maanden? Hoe belangrijk is dat voor jou?

Ik heb te weinig geld om dit traject te betalen.
Iedereen maakt uiteraard zijn eigen rekening, maar heb je écht te weinig geld? Of kies je ervoor om je geld aan andere dingen te besteden die veiliger voelen? Het vergt namelijk moed om geld te investeren aan je persoonlijke groei. Wat was je laatste gelijkaardige uitgave? Wat heeft die je opgeleverd? Mensen geven vaak dezelfde bedragen uit aan weekendjes weg, kleding, etentjes, hobby’s… en beschouwen dat als een ‘normaal’ bedrag. Gun jij het jezelf om hetzelfde bedrag te besteden aan je persoonlijke groei? Of laat je je weerhouden door excuses? Door te investeren in jezelf, maak je al een statement tegenover jezelf dat jij het waard bent om geld te besteden aan je persoonlijke groei.

Is dit traject wel iets voor mij?
Als je je aangesproken voelt als je de opsomming leest bij ‘wil je graag…’ aan het begin van deze pagina, is deze DIY-cursus wel degelijk wat je zoekt. Mocht je toch nog vragen hebben, stuur me gerust een berichtje. Ik vertel het je eerlijk als deze cursus niets voor jou is, omdat ik mensen wil verzamelen die helemaal gemotiveerd zijn om hun meest authentieke leven vorm te geven.