DIY-cursus ‘You do you’

​Met deze online cursus krijg jij alle tools in handen om aan je eigenwaarde te werken zodat je je authentieke zelf kan zijn. Concreet betekent dit dat je bewuster keuzes durft te maken in lijn met jouw waarden en met wie jij bent. Hoe dichter je bij jezelf en je ware kern blijft, hoe minder afhankelijk je bent van externe factoren of bevestigingen van anderen om gelukkig te zijn. Je krijgt op die manier meer controle over je gedachten, je emoties en zo ook over je leven. Het maakt dat je voor jezelf een liefdevolle levensstijl kan creëren.

Wil jij graag…

 • Ontdekken hoe jij meer jezelf kan zijn?
 • Leren hoe je grenzen stelt in plaats van jezelf weg te cijferen?
 • Het vertrouwen hebben in jezelf dat je weet om te gaan met tegenslag, zodat je niet angstig hoeft te zijn over de toekomst?
 • Loskomen van teveel bezig zijn met wat anderen denken en je leven leiden zoals jij dat écht wilt?
 • Werken aan een mindset die je veerkrachtig maakt zodat je positiever in het leven staat?

Wendy, ik wil jou zo hard bedanken! Wat een fantastische cursus. Ik heb nog maar 2 modules intensief afgewerkt, maar wauw wat een content! Ik bekeek al veel van de dingen die hierin voorkwamen, maar ik was er nooit echt intensief mee bezig. Dat heb ik nu dus wel gedaan en wat leer ik veel over mezelf hieruit. Deze cursus gaat mij zoveel verder helpen in het leven, dat voel ik nu al. Ik ben zo gelukkig dat ik jouw Instagram volg en bij deze cursus terecht ben gekomen. DIKKE DANKJEWEL!

Maxime Theys

Wat is er inbegrepen?

 • 5 modules die je waardevolle inzichten brengen en je motiveren om je authentieke zelf te zijn.
 • Concrete oefeningen bij elke module om actief met deze thema’s aan de slag te gaan.
 • Een e-book waar je achteraf steeds naar kan teruggrijpen.

Al 71 anderen gingen jou voor…

Dit is een DIY-cursus zodat jij stap voor stap naar een beter gevoel van eigenwaarde kan toewerken.

In deze cursus heb ik alle tools en inzichten verzameld die voor mij van onschatbare waarde zijn geweest om grenzen te leren stellen, te durven vertrouwen op mezelf en een liefdevolle levensstijl te creëren. Het is mijn missie om bij te dragen aan een samenleving waar iedereen zich vrij voelt keuzes te maken in lijn met zijn/haar waarden, door in de eerste plaats liefde te vinden in zichzelf. Deze korte DIY-cursus helpt jou op weg om concrete stappen te zetten richting meer zelfliefde.

Wanneer start de cursus?

Gezien deze cursus DIY is, kan je op elk moment starten. Na betaling krijg je meteen toegang tot de Selflove School.

Waaruit bestaan de modules?

De 5 modules zijn:

 1. Zelfkennis: sterktes & valkuilen, waarden.
 2. Angsten: bewustwording, perfectionisme, zelfcompassie.
 3. Grenzen: intuïtie, verantwoordelijkheid, moed.
 4. Veerkracht: mindset, omgaan met emoties, schaamtebestendigheid.
 5. Geluk: dankbaarheid, energie, visualiseren & manifesteren.

Ik twijfel nog…

… en dat is niet gek. Het vergt moed om in jezelf en je persoonlijke groei te investeren.

Ik help je graag om de knoop door te hakken, want eeuwig blijven twijfelen kost veel energie.

Wendy, wat nu als ik toch van gedachten verander? Misschien is deze cursus helemaal niets voor mij?
Het is normaal dat het spannend voelt om tijd, aandacht en geld in zichzelf te investeren. Mijn wens voor jou is dat je leert te vertrouwen op jezelf om keuzes te maken. Enkel jij weet wat de beste keuze is voor jou op dit moment. Als je gevoel je momenteel een JA geeft, en je vindt het toch lastig om op dat gevoel te vertrouwen, weet dat je tot 14 dagen na aankoop je investering geheel terugbetaald krijgt, als je actief aan de slag bent gegaan met de cursus maar toch besluit dat de cursus je niet vooruit helpt. Deze tevredenheidsgarantie bied ik je graag aan omdat ik geloof dat de cursus daadwerkelijk transformatie teweegbrengt.

Wendy, ik heb een druk leven. Is deze cursus dan wel een goed idee?
Als je geen tijd wilt vrijmaken om jezelf vooruit te helpen, zal er helaas ook niks veranderen. De vraag is dan wel wat het je kost om geen tijd aan je persoonlijke groei te besteden? Waar wil jij staan binnen 6 maanden? Hoe belangrijk is dat voor jou? Als je écht eerlijk bent tegen jezelf, kan je dan een kwartiertje per dag vrijmaken voor jezelf?

Wendy, ik twijfel toch of de cursus zijn geld waard is. Hoe weet ik dat ik geen spijt krijg van mijn investering?
Dat weet je nooit, en dat weet je bij geen enkele aankoop. Ook niet als je op restaurant gaat eten. Iedereen maakt uiteraard zijn eigen rekening, maar denk eens aan je laatste gelijkaardige uitgave. Wat heeft die je opgeleverd? We geven vaak dezelfde bedragen uit aan weekendjes weg, kleding, etentjes, hobby’s… en beschouwen dat als een ‘normaal’ bedrag. Gun jij het jezelf om hetzelfde bedrag te besteden aan je persoonlijke groei? Of laat je je weerhouden door excuses? Door te investeren in jezelf, maak je een statement tegenover jezelf dat jij het waard bent om geld te investeren in jezelf.

Wendy, ik twijfel nog of deze cursus me vooruit zal helpen want ik heb al zoveel geprobeerd.
Dat is herkenbaar, dus ik begrijp je vraag. Als je je aangesproken voelt als je de opsomming leest bij ‘wil je graag…’ aan het begin van deze pagina, is deze DIY-cursus wel degelijk wat je zoekt. Mocht je toch nog vragen hebben, stuur me gerust een berichtje. Ik vertel het je eerlijk als deze cursus niets voor jou is, omdat ik net die mensen wil verzamelen die helemaal klaar zijn om hun liefdevolle levensstijl vorm te geven.

Veel gestelde vragen:

Wendy, hoe lang krijg ik toegang tot de cursus?
Je krijgt minimum 2 jaar toegang tot de cursus zodat je hem in eigen tempo kan doorlopen.

Wendy, is er coaching inbegrepen?
Neen, dit is een DIY-cursus. Wens je coaching, dan is het groepstraject en 1-1 traject meer geschikt voor jou. Vragen of feedback mag je wel steeds sturen naar wendy@followyourbutterflies.com.

Wendy, wordt de cursus gegeven via Instagram?
Nee, je vindt de cursus vanaf nu in de Selflove School, mijn online leerplatform.

Jij bent het waard om tijd, liefde, geld en energie in jezelf te investeren. Je leert in deze cursus hoe je je eigen spelregels kan creëren, want jij verdient het om te doen waar je hart blij van wordt, en te leven volgens jouw waarden. En het beste van al, je hoeft het niet alleen te doen. Ik begeleid jou stap voor stap in dit proces, terwijl jij mag genieten van het proces van zelfontdekking.

– Wendy