LEVEN VANUIT ZELFLIEFDE - MEMBERSHIPOntdek de kracht van zelfliefde en transformeer je leven.

Kies het Light of Premium Membership en begin vandaag nog met het investeren in jezelf en je welzijn.

Het belang van zelfliefde

 • Ontdek de kracht van zelfliefde en transformeer je leven met het Leven vanuit zelfliefde-membership

 • Leer hoe je
  • grenzen stelt vanuit authenticiteit;
  • stopt met people pleasen en jezelf beter leert kennen;
  • een gelukkiger en gezonder leven kunt leiden.
Ontwikkel meer zelfliefde en laat je ondersteunen door een community van gelijkgestemden.

Leven vanuit zelfliefde - membership

Het LVZ-membership biedt je twee formules: Light en Premium. 

Beide formules zijn ontworpen om je te helpen jezelf beter te leren kennen, je grenzen te stellen en op een verbindende manier te communiceren, en je relaties te versterken.

Light Membership

Onze basisformule voor zelfliefde en zelfontdekking

Het Light membership biedt je highlights in de vorm van video’s, oefeningen en een
e-book over onderwerpen zoals:

 • grenzen stellen
 • stoppen met people pleasen
 • jezelf beter leren kennen met behulp van het enneagram.

Voor slechts €66 per maand krijg je toegang tot de maandelijkse groepscall en een gesloten Facebook-groep waar je je ervaringen kunt delen en samen met anderen kunt leren en groeien.

Premium Membership

Het ultieme stappenplan voor een diepgaande transformatie

 • Het Premium membership gaat verder waar het Light membership stopt en biedt een deep dive in de onderwerpen van het Light membership.

  Voor €133 per maand krijg je
 • extra videomateriaal, meditaties, audio’s, oefeningen en e-books,…
 • email coaching en de mogelijkheid om via email vragen te stellen.
 • Net als bij het Light membership, krijg je toegang tot de maandelijkse groepscall en een gesloten Facebook-groep. 

Over Wendy

Als zelfliefde coach help ik, Wendy, vrouwen om hun grenzen te (h)erkennen, meer zelfliefde te ontwikkelen en emotioneel beschikbaar te zijn in hun relaties. 

Ik ontwikkelde hiervoor een model dat je stap voor stap hierbij helpt.

Mijn passie is om jou te begeleiden op je reis naar een liefdevolle levensstijl

Testimonials

Succesverhalen en getuigenissen van mensen die al hebben
 deelgenomen aan het LVZ-membership.

Wat Ninnia opmerkte in haar persoonlijke groei...

Video afspelen

Deze resultaten merkte Marlies op na LVZ...

Video afspelen

Veelgestelde vragen

Antwoorden op enkele veelgestelde vragen over de Leven vanuit zelfliefde-membership.

Juist dan heb je er baat bij om je in te schrijven. In het Membership leer je net om grenzen te stellen, ‘nee’ te zeggen, bewust te kiezen waar jij je aandacht en energie aan besteed. Het zal je dus méér tijd, energie en vooral levenskwaliteit opleveren. 

Voelt het toch als een te grote drempel om tijd te investeren in jezelf, probeer dan eerst het Light Membership. Hierin vind je korte en krachtige video’s en oefeningen.

Als je bij de groepscalls aanwezig bent en de oefeningen doet, mag je erop rekenen dat je verschil merkt in jouw eigenwaarde, zelfvertrouwen en zelfliefde. Ieder zijn proces is tegelijkertijd anders en je mag jouw eigen tempo respecteren. Hoeveel tijd jij daarvoor nodig hebt, mag je dus echt zelf aanvoelen.

De maandelijkse groepscalls via Zoom zijn een gelegenheid voor alle leden om samen te komen, vragen te stellen, ervaringen te delen en dieper in te gaan op wat je leert in de Selflove School. 

Theorie vertalen naar praktijk, zeg maar. Elke groepscall is daarom een soort workshop. Je doet een voorbereidende oefening en gaat daardoor met de thema’s aan de slag, want dat is nodig om transformatie te zien. De groepscalls zijn daarnaast een kans om te leren van anderen en te groeien in een ondersteunende community

Er verandert niets tot jij de verantwoordelijkheid neemt om iets te veranderen. Als je vaak uitstelgedrag bij jezelf opmerkt, is het juist een liefdevolle stap om een coach in te schakelen zodat je niet telkens zelf de motivatie moet zoeken.

Veel coachees merken op dat ze opeens méér tijd hebben, net omdat ze grenzen stellen en hun energie bewaken. De maandelijkse groepscalls werken als stok achter de deur, je krijgt elke maand een opdracht dus bent sowieso met je persoonlijke ontwikkeling bezig.

Dat is gemakkelijk: elke laatste dinsdagavond van de maand van 19u tot 20u30. Je kan dus gemakkelijk op voorhand je agenda erop afstemmen.

De Light Formule biedt een verzameling highlights over het stellen van grenzen, stoppen met pleasen, zelfkennis met behulp van het Enneagram, het herkennen en erkennen van je eigen noden, en het opbouwen van verbonden relaties waarin je jezelf kunt zijn.

De Premium Formule gaat dieper in op deze onderwerpen met uitgebreider videomateriaal, meditaties, audio’s, oefeningen en e-books. Het biedt een meer diepgaande ervaring om alles wat je leert toe te passen in je dagelijks leven.

Indien je start met het Light Membership en het verschil begint te merken in je zelfliefde, kan je upgraden naar de Premium formule om voluit in je kracht te kunnen staan. 

De Light Formule kost 66 euro per maand, terwijl de Premium Formule 133 euro per maand kost. Beide memberships worden maandelijks gefactureerd en je kunt op elk moment annuleren.

Het Premium Membership biedt e-mailcoaching, waardoor je direct toegang hebt tot persoonlijke begeleiding en ondersteuning van Wendy. Je kunt vragen stellen, uitdagingen delen en feedback ontvangen op je voortgang. Dit zorgt voor een gepersonaliseerde ervaring en extra ondersteuning bij je zelfliefde-reis.

Stel jezelf eens radicaal eerlijk de volgende vraag: wat kost het je om het NIET te doen? Hoeveel energie, tijd, geld en (nog het ergste) eigenwaarde heeft je gebrek aan zelfliefde je al gekost? Wanneer het voor jou als een grote stap voelt om te investeren in je persoonlijke groei, schrijf je in voor het Light Membership. Op deze manier kan je zelf ervaren wat het membership doet met je eigenwaarde, zelfliefde en zelfvertrouwen.

Is het toch echt niet wat je zoekt, dan kan je ofwel binnen de 14 dagen beroep doen op de tevredenheidsgarantie (waarbij je je volledige investering krijgt terugbetaald) ofwel het membership na 3 maanden stopzetten. De tevredenheidsgarantie bied ik graag aan omdat ik ervan overtuigd ben dat je het membership waardevol zult vinden.

Ja, je kunt op elk gewenst moment lid worden. Zodra je je aanmeldt, krijg je binnen de 24u. toegang tot de Selflove School en de groepscalls. Je kunt meteen beginnen met je zelfliefde-reis en genieten van de ondersteuning en begeleiding die het membership biedt.

Absoluut! De LVZ-membership is juist ontworpen om mensen te helpen groeien en oefenen met het innemen van hun ruimte, zelfs als ze het moeilijk vinden om zich uit te drukken in een groep. De groepscalls en de gesloten Facebook-groep bieden een veilige omgeving om te oefenen, te delen en te leren van anderen, wat zal leiden tot meer zelfvertrouwen en zelfexpressie.

Leven vanuit zelfliefde is een membershipprogramma dat voortdurend evolueert en groeit. Er is geen specifieke einddatum voor het programma, omdat het is ontworpen als een voortdurende bron van ondersteuning en groei. Je kunt lid blijven zolang je wilt en profiteren van de inhoud en deelname aan de groepscalls.

Als je na de termijn van 3 maanden besluit je lidmaatschap op te zeggen, kun je dat op elk gewenst moment doen. Je hebt dan de volledige vrijheid om te stoppen wanneer je maar wilt. Na annulering behoud je toegang tot de inhoud en de groep tot het einde van de factureringsperiode waarvoor je al hebt betaald. Let op dat er geen restituties worden gegeven voor reeds betaalde maanden.

Ja, je kunt op elk moment je lidmaatschap upgraden van de Light Formule naar de Premium Formule. Neem contact op met mij om de upgrade te regelen en toegang te krijgen tot de extra inhoud en voordelen van de Premium Formule.

Meer zelfliefde ontwikkelen en een liefdevolle levensstijl creëren doe je niet op 1, 2, 3. Daarom is het membership heel uitgebreid. Om te voorkomen dat je tegen perfectionisme aanloopt, kan je niet voor slechts 1 of 2 maanden lid worden. Het is een proces waarin je jezelf mag uit te dagen om te groeien, en tegelijkertijd jouw eigen tempo dient te respecteren, vanuit zelfliefde. 

Tevredenheidsgarantie

Omdat ik ervan overtuigd ben dat je het Leven vanuit zelfliefde-membership waardevol zult vinden, bied ik je graag een 14-dagen geld-terug-garantie aan. Als je je engageert en na 14 dagen toch niet tevreden bent, krijg je je investering volledig terugbetaald.

Ben je klaar voor transformatie?

Als je klaar bent om te investeren in jezelf en je welzijn, is het Leven vanuit zelfliefde membership de ideale keuze voor jou. 

Of je nu kiest voor het Light of Premium membership, je zult waardevolle inzichten en tools krijgen om je leven te transformeren.

 

Laat de kracht van zelfliefde je helpen grenzen te stellen, te stoppen met people pleasen en jezelf beter te leren kennen, zodat je je energiek en zelfzeker voelt.

Privacy Policy