Creatieve workshops

Waarom inzetten op creativiteit?

Naast mijn coachings geef ik ook creatieve workshops. De unieke combinatie van je creativiteit inzetten als tool voor je persoonlijke ontwikkeling en beperkende patronen doorbreken met NLP, zijn de ideale bouwstenen voor een leven met meer positiviteit en veerkracht.

Meer creativiteit introduceren in je leven heeft eindeloze voordelen.

  • Creativiteit stimuleert je probleemoplossend denkvermogen en kan je de positieve energieboost geven die je zoekt.
  • Het kan je helpen om de eeuwige gedachtemolen in je hoofd tot rust te brengen.
  • Voor wie eerder introvert is en niet altijd de woorden vindt om zijn gedachten of emoties te beschrijven, kan creativiteit een andere manier zijn om hier uiting aan te geven.
  • Creativiteit kan een ontspannende uitlaatklep zijn.

Daarom pleit ik graag voor meer ruimte voor creativiteit. Ons onderwijssysteem is er zo op gebouwd dat veel volwassenen denken dat ze niet creatief zijn, terwijl iedereen creatief is (ja, jij ook!). Bij de ene komt het alleen wat meer naar de oppervlakte dan bij de ander. Creatief zijn beperkt zich bovendien niet enkel tot goed kunnen schilderen. Je kan ook heel creatief zijn met woorden, beweging of muziek, of out of the box denken.

Vorige workshop: Maak een vision board.

Bereid je voor op een amusante workshop waar we gebruik maken van woord, muziek en beeld zodat je op een laagdrempelige manier tot waardevolle inzichten komt. Ook een visualisatie- en meditatieoefening zijn inbegrepen, én ik gebruik NLP-coachingtechnieken om jou optimaal te begeleiden tijdens het proces.

Tijdens deze workshop krijg je bovendien meer helderheid over hoe jouw leven er momenteel uitziet. Wat gaat er allemaal goed? Waar is er ruimte voor verbetering en welke stappen kan je zetten om hier verandering in te brengen?