Blog

Happiness is like a butterfly, the more you chase it, the more it will evade you, but if you notice the other things around you, it will gently come and sit on your shoulder.

– Henry David Thoreau

Je vindt op deze blog tips om meer zelfliefde, een positieve mindset en veerkracht te ontwikkelen.

foto door BP De Fotomaker

Eigenlijk is het dankzij mijn blog, die de naam Follow your butterflies draagt, dat ik de stap naar coaching heb gezet. Ik deel er al enkele jaren inspirerende artikels over zelfliefde, zelfzorg en persoonlijke ontwikkeling, en merkte dat verschillende mensen zich herkennen in mijn verhaal.

Van vele lezers kreeg ik persoonlijke berichten toegestuurd waarin ze hun struggles delen en advies vragen. Mensen inspireren vind ik fantastisch, maar ik wilde meer. Ik wil hen ├ęcht helpen. Vandaar dat ik de stap naar coaching heb gezet, omdat ik oprecht geloof dat ik hier een verschil kan maken.

Wat de naam “Follow your butterflies” betreft… vind ik die toepasselijk enerzijds omdat persoonlijke groei gebeurt als je de kriebels in je buik volgt en je buiten je comfort zone stapt. Anderzijds zijn vlinders een symbool voor persoonlijke transformatie en bijgevolg een passende metafoor voor een succesvol coachingstraject.

Klik op de knop hieronder om rechtstreeks naar de blog te gaan!